Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (2.51 secunde)
Compania castigatoare va fi stabilita marti, 17 ianuarie", se precizeaza intr-un anunt al operatorului roman de transport aerian. Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
In acest scop, ANRGN a prezentat recent Guvernului o noua propunere de majorare treptata a pretului la gazele naturale din productia interna, urmand ca Guvernul sa aiba consultari cu expertii europeni si apoi sa se faca un anunt public privind programul majorarilor la gaze.
Dinu Patriciu este cel care a facut acest anunt inainte de a de a intra din nou, miercuri, la audieri, unde a fost chemat de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a da lamuriri cu privire la tranzactionarea la BVB a actiunilor companiei Rompetrol.
Cele cinci societati de investitii financiare (SIF) au fost suspendate ieri de la tranzactionarea la Bursa, dupa ce Comisia de buget, finante, banci din Camera Deputatilor a adus miercuri un amendament la actul normativ care reglementeaza pragul de detinere la capitalul SIF, potrivit unui anunt al Bursei de Valori.
Acest anunt vine la scurt timp dupa ce divizia scandinava a grupului de turism transmitea renuntarea la programul cu Romania.
Acest anunt a fost facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, in cadrul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu omologul sau croat Ivo Sanader.
Conform unui anunt facut de oficialii Rompetrol Petrochemicals, contractul vizeaza livrarea unei cantitati de peste 60 de mii de tone in primul an, urmand ca in cel mai scurt timp cantitatea sa ajunga pana la 100 de mii de tone.
Noul fond, Innova/4 LP, vizeaza investitii in companii de marime medie care opereaza in Polonia si in alte tari din Europa Centrala si de Est, potrivit unui anunt al BERD.
In timp ce mostenitorii revendica fabrica de creta SC DOBROMIN SA, directorul Valentin Ion, in baza unui anunt de privatizare dat de APAPS, demareaza actiunea cu o clauza restrictiva:
Perioada de subscriere este programata sa se incheie la 28 iunie, dar poate fi prelungita cu aprobarea CNVM, potrivit unui anunt al companiei.
In contul SIF Muntenia deschis la banca respectiva se afla sume in lei care sa acopere contravaloarea a 6,81 milioane de dolari, se arata intr-un anunt al societatii inaintat Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
De exemplu, phisherul iti trimite un mail sub forma unui anunt de la o banca, in care esti atentionat ca este necesara innoirea datelor confidentiale din conturi, in caz contrar depozitul de bani fiind suspendat.
Aceasta informare se face printr-un anunt afisat la sediul angajatorului, iar o copie a anuntului va fi transmisa sindicatului sau reprezentantilor salariatilor.
De asemenea, este de preferat ca cel care cumpara un autovehicul sa viziteze un show-room de masini rulate decat sa citeasca rubrica de anunturi, pentru ca in spatele unui anunt se poate ascunde oricand o masina reparata superficial, cu defecte grave, insa foarte greu de sesizat.
Consultarea cu IMM-urile se va realiza, potrivit presedintelui Euro Info Centrului din Constanta, Rodica Belteu, "prin cel putin un anunt in presa, prin informari publicate pe paginile de internet si prin transmiterea de chestionare catre firme si factorii interesati, interviuri si paneluri de IMM-uri pentru fiecare tema selectata".
Democratul a facut acest anunt dupa ce saptamina trecuta a purtat o discutie cu ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian.
Niciun participant nu a constituit pana miercuri garantiile necesare, reprezentand 2% din valoarea contractului, potrivit unui anunt al OPCOM. (M.C.I.)
Un anunt de recrutare ar trebui sa iti spuna ce fel de persoana cauta, care ar fi responsabilitatile tale, care este pachetul de beneficii pentru jobul respectiv.
Astfel, furnizarea serviciilor nu poate fi intrerupta decat dupa ce compania de gaze, apa, energie sau cablu TV va trimite un anunt cu 10 zile inainte.
Actionarii Transgaz au aprobat operatiunea la sfarsitul lui februarie, se arata intr-un anunt al transportatorului roman de gaze publicat in "Monitorul Oficial".
google-analytics.com